Bouwina Kant Fotografie

Voor al uw kinder-, gezins-en familiefotografie, en zakelijkefotografie

Bouwina Kant Fotografie

Voor al uw kinder-, gezins-en familiefotografie, en zakelijkefotografie

Family where

life begins and

love never ends

Een fotoshoot met je gezin of familie is erg leuk. Niet alleen omdat je er prachtige foto's van krijgt, maar ook door het leuke moment dat jullie met elkaar hebben tijdens de shoot.

Een gezins of familie fotoshoot kan bij mij in de studio of op lokatie. Belangrijk om te weten is dat in mijn studio niet meer dan 4 personen mogelijk is.Dit omdat de ruimte voor grotere groepen niet groot genoeg is. Bij een buitenshoot is het fijn dat de kinderen tussen door lekker kunnen rennen en dat je zo vaak veel spontanere foto's krijgt. Het is onder andere mogelijk om in het bos, op het strand of in een dorp of stadje vlakbij foto's te maken. Maar als u zelf een leuke lokatie in gedachten heeft, kunnen we die optie natuurlijk ook bekijken.Tijdens deze shoot worden er verschillende foto's gemaakt, zoals de hele familie of gezin samen, kinderen, partners of ieder apart. Voor het mooiste resultaat is het leuk om de kleding op elkaar af te stemmen, zodat het goed bij elkaar past.

De kosten voor een gezinsfotoshoot zijn €75,- en duurt ongeveer 45 tot 60 minuten voor max. 4 personen, extra personen is mogelijk en kost €9,50 pp, incl. 10 digitale foto's zonder watermerk. Gezinnen van meer dan 4 personen is alleen mogelijk op lokatie.

Een familieshoot kost €135,- duurt ongeveer 90 minuten en is voor 6 tot 10 personen, extra personen mogelijk voor €9,50 pp, alleen mogelijk op lokatie, incl. 15 digitale foto's zonder watermerk, buiten een straal van 15 km van mijn vestigingsadres zijn de reiskosten €0,19 per km.

Voor meer informatie of een afspraak mail naar info@bouwinakantfotografie.nl of stuur een appje naar 06-13288539