Family where

life begins and

love never ends

Tijdens een fotoshoot met je gezin of familie maken we niet alleen prachtige foto’s, maar maken we er ook een gezellig moment met elkaar van.

Tijdens de shoot worden er verschillende foto’s gemaakt, zoals de hele familie of gezin samen, kinderen samen en apart en/of partners samen.

Betreft de kleding is het mooi om de kleding op elkaar af te stemmen en geen felle of zwarte/ donkere kleding te dragen, natuurlijke tinten zijn het mooist. Draag kleding waar je je goed invoelt, want dit zie je terug in de foto's. 

Een gezinshoot duurt ongeveer 45 tot 60 minuten, is voor max. 4 personen en is inclusief 5 digitale foto's zonder watermerk. De investering voor deze shoot is €95,- 

Een familieshoot duurt ongeveer 90 minuten en is voor 7 tot 12 personen, incl. 5 digitale foto's zonder watermerk. De investering is €140,-

Eventuele extra foto's zijn bij te bestellen voor €17,50,- per foto en bij 4 extra foto's krijg je de vijfde foto gratis erbij. 

Voor zowel de gezinshoot als de familieshoot is het mogelijk om extra personen toe te voegen. De kosten hiervoor zijn €10,- per persoon extra.

Buiten een straal van 15 km van mijn vestigingsadres zijn de reiskosten €0,22 per km.

Wil je graag een shoot plannen dan mag je een email sturen naar:

info@bouwinakantfotografie.nl 

Bellen of een appje sturen mag ook naar: 06-38270619