Bouwina Kant Fotografie

Voor al uw kinder-, gezins-en familiefotografie, en zakelijkefotografie

Bouwina Kant Fotografie

Voor al uw kinder-, gezins-en familiefotografie, en zakelijkefotografie

Je buik die groeit

en wordt steeds ronder

zwanger zijn

is een wonder...

 

Ben je zwanger van jullie wondertje? Van harte gefeliciteerd! Wil je die prachtige alsmaar groter wordende buik graag laten vastleggen zodat je met trots kan terug kijken op deze bijzondere periode? Neem dan contact op en we plannen een fotoshoot in. De mooiste periode om deze shoot te doen ligt tussen de 30 en 35 weken. Je kan kiezen of je een Lifestyle Zwangerschapsshoot bij jullie thuis wil of een fotoshoot in de studio of op lokatie. In de studio of op lokatie heb ik vier jurken waar je, als je wilt, uit mag kiezen.

Lifestyle zwangerschap kost €95,- Duurt ongeveer 60-90 minuten en is incl. 12 digitale foto's, extra foto's zijn mogelijk €12,50 per foto, evt. oudere kinderen mogen ook mee op de foto, ik kom bij jullie thuis, de reiskosten zijn buiten een straal vanaf mijn vestigingadres €0,19 per km vanaf postcode 4283HD.

Een zwangerschapshoot in de studio of op lokatie kost €95,- Duurt ongeveer 60-90 minuten, en is incl. 12 digitale foto's, extra foto's zijn bij te bestellen voor €12,50 per foto, oudere kinderen mogen ook mee op de foto, in de studio of op lokatie, de reiskosten zijn buiten een straal vanaf mijn vestigingadres €0,19 per km vanaf postcode 4283HD.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Mail naar: info@bouwinakantfotografie.nl of app naar 06-13288539