Grote avonturen

beginnen klein...

 

Jullie kindje is net geboren en je bent supertrots op dat kleine wondertje. Zo klein, zacht en puur, een beeld dat je voor altijd wilt bewaren. Met een New born shoot zorgen we voor een prachtige blijvende herinnering aan deze bijzondere eerste dagen met jullie baby.

De shoot vindt plaats bij jullie thuis, puur en ongedwongen. Een mobiele studio neem ik mee en ook een aantal leuke kleertjes die voor de shoot gebruikt mogen worden. Heeft u zelf een leuk dekentje of iets anders wat u graag op de foto erbij wilt dan is dit in overleg ook mogelijk. Leg het dan van te voren even klaar en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Het is fijn als jullie kindje net voor de shoot een schone luier, een warm badje en/ of een voeding heeft gehad. Zo is jullie kleintje het meest ontspannen en kan het heerlijk in slaap vallen.

Tijdens de shoot maak ik foto's van jullie als gezin, van de baby alleen en ook van eventuele broertjes en/of zusjes met hun nieuwe broertje/zusje.  

De New Born shoot is voor pasgeboren baby’s tot max. 3 weken oud. Tijdens je zwangerschap kan je al contact met mij opnemen zodat ik alvast rekening kan houden met een plekje voor jullie New Born shoot.

Als je een zwangerschapshoot bij mij hebt gedaan, krijg je 10% korting op deze New Born shoot.

Is jullie kindje al geboren en wil je toch nog graag een New Born shoot, neem dan zo snel mogelijk contact op en we maken een afspraak.

Een New Born shoot duurt ongeveer twee uur, is incl. 20 digitale foto’s. De investering is €190,-

Eventuele extra foto’s zijn bij te bestellen voor €17,50 per foto.

Buiten een straal van 15 km vanaf mijn vestigingsadres bereken ik €0,22 cm per km extra.

Voor meer informatie of voor het plannen van een shoot kunt u mailen naar: info@bouwinakantfotografie.nl

U mag ook bellen of een appje sturen naar: 06-38270619