Bouwina Kant Fotografie

Voor al uw kinder-, gezins-en familiefotografie, en zakelijkefotografie

Bouwina Kant Fotografie

Voor al uw kinder-, gezins-en familiefotografie, en zakelijkefotografie

Grote avonturen

beginnen klein...

 

Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van prachtige New Born Lifestyle foto's.

 New Born Lifestyle is voor pasgeboren baby's tot max. 3 weken oud. Ik kom bij jullie thuis om jullie als gezin, maar ook samen met broertjes/zusjes te fotograferen. Gewoon puur en ongedwongen, zo min mogelijk geposeerd en vooral ontspannen.De ruimtes die ik hiervoor graag gebruik zijn de babykamer en/of jullie slaapkamer. 

Het is fijn om al tijdens de zwangerschap even contact met mij op te nemen. Zo kan ik alvast rekening houden met een plekje voor jullie New Born Shoot.Is de baby al geboren, maar wil je toch nog een New Born Shoot? Neem dan zo snel mogelijk contact op en we plannen jullie zo snel mogelijk in.

Tijdens de shoot is het fijn als de baby net een warm badje, schone luier en/of een voeding heeft gehad. Zo kan hij/zij daarna heerlijk in slaap vallen. New Born Shoots fotografeer ik het liefst 's ochtends zo rond 10.00 uur.De baby is dan het meest ontspannen na het badje en de voeding. Het liefst fotografeer ik jullie kleintje in zachte, lichte kleertjes in een lichte ruimte in jullie huis, bij voorkeur jullie slaapkamer. Houdt daarom even rekening met welk overtrek u erop heeft en dat het lekker warm is in de kamer.Draag zelf ook iets in lichte kleuren, zodat alles goed bij elkaar past.Heeft u zelf nog leuke dekentjes of iets anders wat u graag op de foto's erbij wilt hebben, leg het dan alvast klaar. Zo maken we er samen een prachtige herinnering van!

Na de New Born shoot ontvang je van mij binnen 48 uur een preview foto en na ongeveer 2 weken een link waaruit je de foto's mag kiezen die je graag zonder watermerk wilt ontvangen.

De New Born Lifestyle Fotoshoot kost €165,- Duurt ongeveer 2 uur, Incl. 20 digitale foto's, extra foto's zijn bij te bestellen voor €12,50 per foto. Reiskosten: Buiten een straal van 15 km vanaf mijn vestigingsadres reken ik €0,19 per km.

Voor meer informatie of een afspraak mail naar info@bouwinakantfotografie.nl of stuur een appje naar 06-13288539