Bouwina Kant Fotografie

Voor al uw kinder-, gezins-en familiefotografie, en zakelijkefotografie

Bouwina Kant Fotografie

Voor al uw kinder-, gezins-en familiefotografie, en zakelijkefotografie

Liefde is

op weg zijn

naar jezelf

en dit

vinden in elkaar

Voor een Loveshoot nemen we de tijd om er een onvergetelijke herinnering van te maken. Een moment voor jullie samen, vol liefde, gezelligheid, een lach,een traan en hier en daar een verrassing! 

We kunnen deze shoot zowel in de studio als buiten doen. Ik weet een paar hele mooie plekjes in de omgeving, maar als jullie de shoot liever thuis willen doen of zelf een plaats hebben die speciaal is voor jullie dan kom ik ook graag daar naar toe. 

De shoot duurt ongeveer een uur, jullie krijgen 10 digitale fotobestanden zonder logo en de kosten zijn €85,- Extra foto's zijn bij te bestellen voor €12,50 per foto. Eventuele reiskosten bedragen €0,19 cent per km buiten een straal van 15 km vanaf mijn vestigingsadres, 4283HD.

Na de Loveshoot ontvang je van mij binnen 48 uur een preview foto en na ongeveer 2 weken een link waaruit je de foto's mag kiezen die je graag zonder watermerk wilt ontvangen.

Een afspraak maken of meer informatie? Stuur een e-mail naar info@bouwinakantfotografie.nl een appje sturen mag ook naar 06-13288539