Volg je hart en wees niet bang om dit uit te dragen...

Ik ben Bouwina Kant, getrouwd met de liefste en trotse mama van 4 prachtige kinderen. Als klein meisje vond ik het heerlijk om in de fotoalbums van mijn moeder naar oude foto's te kijken en te luisteren naar haar verhalen achter de foto's en over de mensen die erop stonden. Daar is dan ook mijn liefde voor foto's ontstaan.  

Voor het leren fotograferen heb ik verschillende cursussen gevolgd maar de opleiding die voor mij het verschil heeft gemaakt is de Opleiding voor Natuurlijk Licht Fotograaf bij Willie Kers. 

Nu vind ik het geweldig om de verhalen van nu vast te leggen op mijn eigen creatieve wijze in natuurlijk licht.

Warme groeten Bouwina


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen groeien en van elkaar leren...

Samen met mijn zoon Timo heb ik de schoonheid van de fotografie mogen ontdekken. Hij zocht een hobby en kocht jaren geleden een spiegelreflex camera en vroeg mij hoe dit werkte, want "mam jij bent altijd aan het fotograferen." Ja dat was waar, maar wel gewoon met een compact camera. Dus hebben we een cursus gezocht voor basisfotografie en gevonden. De eerste keer ging hij alleen, maar door zijn autisme vond hij dit lastig en toen hij terug kwam vroeg hij of ik de volgende keer mee wilde, want "er is nog een plekje vrij, mam" En zo begon het...

Na vele cursussen samen ontwikkelen we ons elk op onze eigen manier in de prachtige wereld van de fotografie. En door middel van zijn foto's is het prachtig om te zien hoe hij de wereld ziet.


 

 

 

 

Geluk zit in de kleine dingen... De natuur is mijn oplaadstation...

 

De natuur... ik houd ervan! Heerlijk wandelen met het gezin in het bos. Daar krijg ik energie van. 

Genieten van de kleine dingen in het leven...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Met veel liefde, passie en creativiteit leg ik mooie momenten vast, zoals ik de wereld zie, voel en ervaar...